lördag 28 juni 2014

Boktips, någon?

Hej! Så här mitt i den regniga sommaren så har jag tänkt och beställa lite böcker. Problemet är bara att jag inte har någon aning om vad jag ska beställa! Så jag undrar lite snabbt om ni har några tips på bra böcker?

3 kommentarer:

  1. Heist Society-serien av Ally Carter är väldigt bra och lättläst! Tipsar dig om den ;)

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte riktigt vad du har läst eller inte, men jag tipsar om; Mythos Academy serien av Jennifer Estep, Shadow Falls serien av C.C. Hunter, Pivot Point av Kasie West, Cruel Beauty av Rosamund Hodge, Throne of Glass av Sarah J. Maas, Shadow and Bone av Leigh Bardugo, Finnikin of the Rock av Melina Marchetta, Stormdancer av Jay Kristoff, Grave Mercy av Robin LaFevers, Touched av Corrine Jackson, Fangirl av Rainbow Rowell, Cracked Up to Be av Courtney Summers, Kodnamn Verity av Elizabeth Wein, Hundred Oaks serien av Miranda Kenneally, A Midsummer's Nightmare av Kody Keplinger, Anna and the French Kiss av Stephanie Perkins, Unwind av Neal Shusterman, Article 5 av Kristen Simmons, False Memory av Dan Krokos, In the After av Demitria Lunetta, The Murder Complex av Lindsay Cummings, och Enclave av Ann Aguirre. Hoppas du hittar nåt du gillar. :)

    SvaraRadera
  3. Hehe, tänkte göra några tips men Petra har varit väldigt utförlig :) Tänkte dock ändå tipsa om Mystic City av Theo Lawrence (perfekt blandning av magi, dystopi och romans, som är väldigt lättsmält och underhållande), Fangirl av Rainbow Rowell (för att det är en av få contemporary som jag kommit att älska) och Daughter of Smoke and Bone av Laini Taylor (magisk, fantastifull, underbar, hjärtskärande och med ett underbart språk). Hoppas du klickar hem någon av dem! :)

    SvaraRadera