söndag 21 september 2014

NaNoWriMo, jag tänker hänga på!November.

30 dagar.

50 000 ord.


http://d3bhawflmd1fic.cloudfront.net/assets/crest-bda7b7a6e1b57bb9fb8ce9772b8faafb.png
 Ja, jag är nervös. Ja, mina händer nästan skakar när jag skriver detta (jag är rädd att ångra mig.) Ja, jag är taggad!

NaNoWriMo, eller National Novel Writing Month, är en månad då massor med människor under en månad (November) har som mål att skriva en roman/långnovell 50 000 ord. Jag håller på att arbeta på en berättelse som jag skrev som gymnasiearbete, den är än så länge lite över 30 000 ord så 50 000 ord på en månad skrämmer mig lite.

Jag har funderat fram och tillbaka i ett år nu om jag ska vara med denna gång och det jag kom fram till var: nu eller aldrig. Jag har tänkt att jag ska vara klar med redigeringen av det utkastet av gymnasiearbete-berättelsen jag håller på med nu och skapa lite distans till det genom att skriva något annat.

Jag bollar med några olika idéer jag har och funderar på vilken jag ska välja till detta projekt. Det gäller ju liksom att jag inte tröttnar... Så nu kommer jag att hålla på med olika förberedelser fram till 1 November. Jag ska uppdatera så ofta jag kan om dem både här och på min instagram @minbokochjag om hur förberedelserna går och hur det sedan går när jag skriver!

Häng på du med så kan vi peppa varandra!

4 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar NaNoWriMo så himla mycket... men det är himla stressigt och blir inget kvalitéskrivande direkt, så funderar på att vara med i år igen, men satsa på ett eget mål, för det jag skrev förra året blev så himla virrigt (mest för att jag gillade att sitta klockan fem på morgonen och skriva, halvvaken). Lycka till! :D

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Jag har också tänkt hänga på i år, men funderar på att vara med i ungdomsvarianten där man kan sätta sitt eget mål... Så att jag inte tappar suget för att det blir övermäktigt, haha ;) men jag ska definitivt vara med!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du är så modig! Jag gillar att skriva, men tar mig inte tid att göra det. Det är roligt att se att andra gör det. Lycka till med skrivandet! :)

  SvaraRadera
 4. oh va kul och spännande, gör det och låter inte dina drömmar svikta!
  LYCKA TILL!

  SvaraRadera