tisdag 4 november 2014

Jag satsar på 2015!

2014 har varit ett otroligt dåligt år för mig bloggmässigt och tidsmässigt. Det har varit så mycket annat som har kommit i vägen och tagit upp min tid. Som tur är har det varit roliga grejer, eller saker som har anknytning till roliga grejer i alla fall!

Året började ju med förberedelser inför studenten, med en massa plugg vilket gjorde att jag under några månaders tid hade ett läsuppehåll. Sedan kom studenten och efter det trötthet och sedan dess jobb jobb jobb.

Men det är en sak, med anknytning till bokvärlden, som inte har tagit stryk av resten av livet och det är skrivandet. Jag skriver mer och mer nu för tiden, vilket är jättekul. Jag har till och med tagit modet till mig och delta i NaNoWriMo (Se inlägget innan.) vilket än så länge har gått bra! Innan så har jag skrivit klart andra utkastet på en berättelse och nu väntar den på ytterligare redigering, medan jag skriver på en dystopi-berättelse. Jag älskar dystopier och hur de reflekterar dagens samhälle, så det kändes rätt.

För att sammanfatta det hela, under 2014 har det varit rätt så tyst på bloggen. Men det tänker jag ändra på till 2015, då blir det nya tag. Kanske lite ändringar, men jag lovar att jag fortfarande kommer att sitta här bakom tangentbordet!

2 kommentarer:

  1. Känner ganska likt för min egen blogg, tiden räcker helt enkelt inte till! Kommer dock storsatsa på 2015 med att vara mycket mer seriös och utvecklas mycket mer! ;D

    SvaraRadera
  2. Det ska bli kul att se mer av dig nästa år! :)
    Jag har förresten givit dig det där Sisterhood of the World Bloggers Award, så om du har tid och lust kan du svara på frågorna :D http://bokbeate.blogspot.se/2014/12/sisterhood-of-world-bloggers-award.html

    SvaraRadera