onsdag 31 december 2014

Nytt på bloggen!

2015 för med sig en del nyheter till bloggen, dels att jag ska vara mycket mer aktiv än vad jag har varit under det gångna året! Det mesta kommer att vara kvar, jag till exempel, men jag känner att jag har börjat fundera på böcker och berättelser på ett så annorlunda sätt det senaste året, vilket också gör att jag vill reflektera det i bloggen!

 • Mer fokus på skrivande
  Under det senaste året har jag börjat skriva mycket, mycket mer! Vilket har gjort att jag har funderat mer på till exempel skrivsätt, teman, karaktärer än vad jag någonsin gjort tidigare. Jag kommer inte att uppdatera med hur många ord jag har skrivit varje vecka, utan jag kommer mer prata om problem som kan uppstå när man skriver.
 • Månadens Genre
  I början av varje månad kommer jag att lägga ut ett inlägg om en speciell genre. Jag kommer att berätta lite om genren, vad jag tycker om den och sedan ge ett eller flera boktips inom den!
 • Recensionerna flyttar till Instagram
  Jag har varit dålig på att skriva recensioner här de senaste två åren. Jag kände att jag behövde hitta ett nytt format att recensera på, vilket då resulterade i mitt instagram-konto(@minbokochjag)! Men där lägger jag inte bara ut recensioner utan även andra vardagliga, roliga boknyheter! (Klicka på bilden till höger för att komma direkt till kontot!)
 • Diskussioner om teman
  Jag har kommit på att jag älskar att diskutera teman i böcker! Det är något som kanske låter lite tråkigt. Men att läsa en bok och titta på temat, hur den reflekterar kärlek, ungdomar, vuxna, gamla, jämställdhet, samhällsklasser är hur intressant som helst. Så istället för att låta de tankarna bara koka i mitt huvud ska jag spilla ut de lite här!


Men jag kommer fortfarande ha mina stunder då jag ballar ur om boknyheter (Speciellt om det rör The Hunger Games eller Harry Potter), filmatiseringar och annat smått och gott!

1 kommentar:

 1. Det verkar som om 2015 kommer bli ett bra år på din blogg! Lycka till med skrivandet! :)

  SvaraRadera