tisdag 21 april 2015

Tävling!

Jag känner att jag har mycket att fira (bloggen fyller tre år i maj, instagramkontot fyller ett år i juni, ny facebook-sida, klar med första utkastet till min dystopibok, 100+ följare på instagram) så jag känner att nu måste jag ju ordna en tävling med ett fett pris!

Och jag lovar, det är ett fett pris, så fett att jag själv gärna skulle vinna det själv! Vinnaren kommer nämligen att få en HELÅRSPRENUMERATION PÅ TIDNINGEN SKRIVA!

https://igcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11116821_648343738599816_294250392_n.jpg


Tidningen Skriva inspirerar mig jättemycket i mitt skrivande. Det är en jätteintressant tidning som tar upp allt från vardagsproblem i skrivandet till att den ger tips om hur man ska lyckas bli utgiven. Och det är en så jättesnygg tidning dessutom! Trust me, du vill ha denna tidningen!


Så jag tänker så här:
-Kommentera här med din mejladress så är du med. (Alternativt så kan ni dela min bild på instagram och nämna #minbokochjagskriver i samband med bilden.)
-Dela gärna tävlingen så att så många som möjligt får chansen att vinna! T ex på din blogg, facebook, twitter. (Detta ger dock inga extra lotter.)
- Tyvärr måste du ha en adress i Sverige för att kunna vara med i tävlingen.

Tävlingen avslutas den 16 maj och jag avslöjar vinnaren den 18 maj!

Lycka till!

(Tack till Skriva som sponsrar med priset!)

5 kommentarer:

 1. Jag vill jättegärna vara med i tävlingen! Har planer på att skriva i sommar, så vore perfekt med en prenumeration av Skriva!
  sofie.tiger@hotmail.com
  Sofies bokblogg

  SvaraRadera
 2. OMG, vilket generöst pris!!! Jag vill supergärna vara med i tävlingen! Jag skriver ju på ett manus också men har på sistone känt mig ganska oinspirerad så en prenumeration av Skriva vore en dröm. Min e-postadress är: boktycke@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill jättegärna vara med i tävlingen! Brukar låna nummer av Skriva på biblioteket, men en prenumeration vore ju rena drömmen!

  SvaraRadera
 4. Grattis i förskott! När jag såg priset blev jag superglad! Jag behöver lite skrivinspiration och det här skulle vara perfekt. :)

  inutienbok@hotmail.se

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till dig! Vilket jubileum och det är du väl värd! :)


  Jag följer tidningen Skriva på facebook och är så nyfiken på tidningen, så en prenumeration vore toppen... För visst när jag drömmar om eget skrivande!

  symirre@hotmail.com

  SvaraRadera