fredag 25 november 2011

Crescendo

Crescendo (Hush, Hush, #2)Författare: Becca Fitzpatrick

Noras lycka med Patch som skyddsängel blir kortvarig. För hon misstänker snart att han vill henne illa och bryter därför deras band. Patch svarar med att genast börja dejta Marcie, Noras värsta fiende och verkliga plågoande.

Det går så långt att Nora inte bara fruktar för sitt eget liv utan också börjar misstänka att det är Patch som ligger bakom mordet på hennes pappa. Kan Nora lita på sin skyddsängel?Är hans hemligheter farligare än hon någonsin kan föreställa sig?

Förlorad ängel av Becca Fitzpatrick är den olidligt spännande uppföljaren till succéboken Fallen ängel.


Patch är Noras skyddsängel, inte bara det utan även hennes grymt snygge pojkvän, men lyckan varar inte länge. Patch börjar att försvinna och åka ifrån Nora utan anledning. Nora blir alltmer misstänksam, när hon inser att hon aldrig har ens varit hemma hos honom känns det som att hon inte känner honom längre. När Nora får reda på vart det är som Patch försvinner till blir hon arg, Marcie Millar, hon säger saker hon inte riktigt menar och rätt som det är så står hon där ensam, medan Marcie får Patch. Noras desperata försök med att få reda på vad som hände den där natten då hennes pappa mördades blandas upp med att hennes barndomskompis Scott kommer tillbaka till stan. Hon upptäcker snart att Scott verkar ha samma krafter som Patch.

Boken är bra men inte ens i närheten av den första, enligt mig. Den var rätt tråkig ibland men när man väl hade kommit ordentligt in i den så händer det saker på saker och man vill nästan inte lägga ifrån sig den. Saker ur Noras förflutna dyker upp och snart vet hon inte om den hon trodde att hon var är den hon är?
Boken är den den andra i the hush-hush saga.


Språk: 5/5
Berättelse: 3.5/5
Bokomslaget: 5/5
Boken: 4.5/5

Köp den
på SVENSKA - ADLIBRIS eller BOKUS
på ENGELSKA - ADLIBRIS eller BOKUS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar