söndag 23 december 2012

Tjugotredje December!

Sammanfattning kapitel 23:
Rose skyndar sig efter Lissa och försöker hålla sig kvar i sitt eget huvud. När hon kommer fram kommer det psi-hundar som är där för att hämta tillbaka Lissa. Rose förstår då att det var Victor som skickade psi-hundarna efter dom när dom var på rymmen.
Hunderna attackerar och Rose förlorar nästan då Christian kommer. Han avleder några av hundarna, men det går inte så bra för honom. Alberta kommer in i bilden och skjuter alla hundarna med en pistol. Christian är svårt skadad men Lissa orkar inte hela honom, Rose ger henne då blod så att hon ska få energi. Victor tas tillfånga och de flesta av hans beskyddare dödas.
Christian och Lissa blir ihop, Rose blir avisad av Dimitri och tror att hennes känslor kommer från förtrollningen. Hon går till Victor i häktet och ber honom att avsluta förtrollningen, han säger att den redan är det och att båda måste ha känslor för varandra för att förtrollningen skulle funka. Natalie kommer och ska släppa ut Victor, Rose märker att Natalie har blivit stringoi.

Kommentar:
Väldigt bra kapitel, jag märkte inte att det var rätt så långt!

Funderingar:
Är det Victor som sa till Natalie att bli stringoi, eller var det hennes egna val?

Favoritcitat:
"Det var svårt för dem att behöva låtsas om honom (Christian) överhuvudtaget och nu måste de dessutom acceptera att att han var ihop med någon som hon (Lissa)." -Rose

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar