tisdag 30 april 2013

TÄVLINGSDAGS!

TÄVLING AVSLUTAD!

Titta hit allihopa! För er som inte vet vad detta handlar om så är det så att om två veckor firar Min Bok och Jag ett helt år! På grund av detta vill jag fira er, mina trogna läsare, genom att anordna en tävling med ett finfint pris.

Genom tiderna har det hållits en hel massa tävlingar som jag har inspirerats av och sedan har jag lagt till min egna lilla twist på det hela. Hoppas ni tycker att det ska bli kul!Hur anmäler ni er?
Ni skriver i en kommentar:
-Att ni vill vara med.
-Er e-mail.
(När ni anmäler er får ni automatiskt en lott!)

Vad ska ni göra för att samla fler lotter?
Om ni tipsar om tävlingen på er blogg, twitter, facebook eller någon annanstans får ni en extralott. Skicka med länken till inlägget när ni anmäler er! (Ni får inte fler lotter för att ni tipsar på fler ställen!)

Det andra ni ska göra är att tipsa mig och varandra om böcker inom fyra olika kategorier som kommer att presenteras imorgon, på lördag, den 8:e och den 12:e. Ni ska beskriva vad boken handlade om och även skriva vad ni tyckte om den. Ni får en lott för varje boktips.

Vill ni samla ännu fler lotter så kan ni även ta lite kort. Det jag har tänkt är att ni ska ta en bild, eller rita en, som ni tycker beskriver boken ni har tipsat om (Det är okej om ni vill redigera bilden lite.) och sedan ska ni skicka bilden till mig via mejl. Detta ger er två extra lotter och om bilden är extra fin får ni två till!

OBS! Bilderna och boktipsen kommer att publiceras på bloggen efter att tävlingen är avslutad! Innan dess kommer alla kommentarer som innehåller boktips att vara dolda!

Regler:
-Boktipset ska, oavsett om ni skickar in bilder, skrivas i kommentarsfältet.
-Ni ska själva ta bilden och inte ta något från internet. Det finns inga regler om hur ni ska ta fotot, det är helt okej med mobilkameror såväl som systemkameror!
-Märk mejlen ni skickar in med 'Tävling Min Bok och Jag'. Skriv också vilken kategori bilden tillhör!
-Tävlingen är tyvärr bara öppen för adresser inom Sverige !


Priset!
Förlaget B. Wahlströms har sponsrat med ett paket med böckerna 'Rör mig inte!' och 'Rädda mig inte' av Tahereh Mafi.
Tävlingen avslutas 13 maj 23:59 och vinnaren presenteras 20.00 den 14 maj!

Hoppas att jag fick med all info, är det något som är oklart är det bara att fråga!

Lycka till!

6 kommentarer:

 1. Låter som en rolig tävlingen, men då jag redan har båda böckerna hoppar jag så någon annan får chansen. Men ska bli kul att läsa boktipsen! :D

  SvaraRadera
 2. Jag är med och tävlar! Riktigt rolig idé! Här har jag länkat tävlingen på min blogg: http://bokhyllan.blo.gg/2013/april/annu-en-tavling.html
  /Hedvig

  hedvig_andersson@live.se
  bokhyllan.blo.gg

  SvaraRadera
 3. Jag vill jättegärna vara med och tävla!!! :) Mitt inlägg om tävlingen hittar du här: http://liijobooks.blogspot.se/2013/05/tavlingstips.html

  nossahojj@yahoo.se

  SvaraRadera
 4. GUD VILKA JÄTTEBRA PRISER!! Är sjukt intresserad av denna serie :D Här är inlägget jag skrev på min blogg: http://bokbeate.blogspot.se/2013/05/lugna-ner-er-jag-hinner-inte-med.html

  Min mejl: etaebedlosi(@)hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vara med och tävla =)

  Min mail: sandra@bonbear.se

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna vara med och tävla, min email är anitzero@gmail.com

  SvaraRadera